Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Προφυλακιστέα η 33χρονη μετά την απολογία της

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, σύ...


Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.





Η κατηγορούμενη έφτασε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε και έλαβε χθες, αντιμετωπίζοντας τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σημειώνεται πως σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Mega, τα πρώτα λόγια της κατηγορουμένης στην απολογία της, είναι ότι δεν υπήρξε έλξη για την ανήλικη, ενώ ισχυρίστηκε ότι όπως πήρε την 10χρονη έτσι και θα την παρέδιδε. Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι επιλέγει συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από την ίδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη επιμένει να μην δέχεται τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Σημειώνεται, πάντως, ότι μόλις λίγα 24ωρα νωρίτερα φέρεται να είχε δηλώσει ότι είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες στο κορίτσι. Σχετικά με την απόφασή της να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι τρομοκρατήθηκε λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα από τα ΜΜΕ.