Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Νεκρό βρέφος 32 ημερών! Σπαραγμός για το σύντομο πέρασμα της μικρής από τη ζωή

Στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή ένα βρέφος μόλις 32 ημερών. Συγκλονίζουν οι σπαρακτικές αντιδράσεις των γο...

κορονοϊός

Στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή ένα βρέφος μόλις 32 ημερών. Συγκλονίζουν οι σπαρακτικές αντιδράσεις των γονιών του…




Το τραγικό συμβάν, σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20-06-2020), στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου ένα βρέφος μόλις 32 ημερών, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Αμέσως σήμανε συναγερμός και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εκεί όπου οι γιατροί κατάφεραν να κάνουν ανάταξη στο παιδί και να το σταθεροποιήσουν.

Αφού διασωληνώθηκε με την συνοδεία αναισθησιολόγου, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Εκεί, έδωσαν μάχη έξι γιατροί στο Ρίο να το σώσουν μετά από δύο ανακοπές. Δυστυχώς όμως η μικρούλα δεν τα κατάφερε καθώς τα ξημερώματα υπέστη δύο ακόμα ανακοπές.

Στην πρώτη έγινε επιτυχώς ανάταξη στην δεύτερη δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει τίποτα ιατρικώς για να αντιμετωπιστεί. H τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος του γονείς του άτυχου βρέφους.

Πηγή: dete.gr