Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου». Νεκρός 20χρονος ντελιβεράς στην Ηλιούπολη – Η έκκληση του αδελφού του

Με το αίμα ενός ακόμη νέου ανθρώπου βάφτηκε η άσφαλτος. Αυτή τη φορά, ένας 20χρονος νεαρός στην Ηλιούπολη, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβε...

Τραγικό τροχαίο στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- Νεκρός ένας 20χρονος

Με το αίμα ενός ακόμη νέου ανθρώπου βάφτηκε η άσφαλτος. Αυτή τη φορά, ένας 20χρονος νεαρός στην Ηλιούπολη, ο οποίος εργαζόταν ως ντελίβερι έσβησε στην άσφαλτο.




Ο φοιτητής οδηγούσε χωρίς κράνος και οι δικοί του άνθρωποι, μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, το βράδυ της Τετάρτης ζήτησαν να παρθούν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά.






Ο αδελφός του άτυχου Αλέξανδρου δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού: «Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου».

Ο νεαρός Αλέξανδρος ήταν φοιτητής και δούλευε ως ντελίβερι για να βγάλει κάποια χρήματα, με σκοπό να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του. Χθες το βράδυ έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο πατέρας του φοιτητή είπε: «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προυπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά».



Επιπρόσθετα, ο θείος του θύματος, κ. Παναγιώτης σχολίασε: «Ο πόνος είναι μεγάλος και θέλω να απευθυνθώ στους υπεύθυνους να πάρουν τα μέτρα που χρειάζονται για να μην πέφτουν στον δρόμο τα παιδιά μας για τα οποία έχει χυθεί αίμα και ιδρώτας. Η ασφάλεια είναι το κυριότερο όταν καβαλάνε τα μηχανάκια επειδή έχουν αναγκαστεί να τα καβαλήσουν και είναι όλα τους παιδιά με πτυχία,μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες και αναγκάζονται να κάνουν αυτήν την δουλειά».

newsbeast.gr