Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δείτε βίντεο: Η «συμμορία του λεκέ» ξαναχτυπά - Ξάφρισε Κινέζες με Louis Vuitton στο Κολωνάκι

Τα μέλη της «συμμορίας του λεκέ» είχαν στήσει καρτέρι στη Βουκουρεστίου, πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων μετά την άρση των μέτρων ...

KINA-ARTHROU

Τα μέλη της «συμμορίας του λεκέ» είχαν στήσει καρτέρι στη Βουκουρεστίου, πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό




Μέλη της περιβόητης «συμμορίας του λεκέ» στάμπαραν Κινέζες τουρίστριες που έβγαιναν φορτωμένες χθες το μεσημέρι με τσάντες από το κατάστημα της Louis Vuitton στην Βουκουρεστίου και με αριστοτεχνικό τρόπο τους αφαίρεσαν χρήματα, πιστωτικές κάρτες, κοσμήματα, μέχρι και τα διαβατήριά τους.

Στο αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του protothema.gr, δευτερόλεπτα μετά το περιστατικό, αποτυπώνεται η απόγνωση δυο Κινέζων τουριστριών που έχουν μόλις συνειδητοποιήσει ότι έπεσαν θύματα κλοπής.

Οι δυο γυναίκες είχαν αποχωρήσει από την μπουτίκ της Louis Vouitton επί της οδού Βουκουρεστίου, μαζί με αρκετές τσάντες που περιείχαν πανάκριβα υποδήματα και αξεσουάρ ένδυσης.

Τα μέλη της «συμμορίας του λεκέ» που είχαν στήσει καρτέρι στη Βουκουρεστίου, πρώτη μέρα λειτουργίας των καταστημάτων μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, στάμπαραν τις τουρίστριες όταν τις είδαν να μπαίνουν στο κατάστημα και να βγαίνουν έπειτα από ώρα, φορτωμένες με ένα σωρό τσάντες.