Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το «Βουνό» του «Game of Thrones» έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στις άρσεις θανάτου! video

Ο Ισλανδός αρσιβαρίστας, bodybuilder και ηθοποιός, Hafþór Júlíus Björnsson, γνωστός και ως “Το Βουνό” απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι...


Ο Ισλανδός αρσιβαρίστας, bodybuilder και ηθοποιός, Hafþór Júlíus Björnsson, γνωστός και ως “Το Βουνό” απέδειξε για μια ακόμα φορά πως είναι –ίσως- ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στις άρσεις θανάτου «deadlifts».






Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… θαύμα της φύσης, λόγω της δύναμης του, αλλά έχει γίνει γνωστός με το παρατσούκλι «Βουνό», λόγω του ρόλου του στη πασίγνωστη σειρά «Game of Thrones». Ο υπερπρωταθλητής των διαγωνισμών Strongman, Hafþor Julius Björnsson, κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ στις άρσεις θανάτου, σηκώνοντας πάνω από μισό τόνο!


Το “Βουνό” έχει κάθε δικαίωμα να δηλώνει ότι είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος στον πλανήτη, σηκώνοντας 501 κιλά με deadlift!

O Hafþor Julius Björnsson επέστρεψε έτσι στην…, κορυφή του κόσμου μετά το 2018 (βρήκε δεύτερος τις προηγούμενες δύο χρονιές) καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ του Έντι Χολ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@thorbjornsson HAS DONE IT! He just deadlifted 1,104 pounds, setting a new world record 😮💪 #TheOcho

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN (@espn) στις