Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατί απαγορεύονται μουσική και αλκοόλ στις παραλίες

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να απαγορευθούν η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ στις οργανωμένες παραλίες, εξήγησε ο υφυπουργός...


Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να απαγορευθούν η μουσική και η κατανάλωση αλκοόλ στις οργανωμένες παραλίες, εξήγησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.





Όπως είπε, οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός στις μη οργανωμένες και γι’ αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε η κυβέρνηση να ενθαρρύνει τα πάρτι.

«Ξέρουμε πολύ καλά και πρέπει να παραδεχθούμε ότι το ποτό σε συνδυασμό με τη μουσική, λειτουργεί αντιστρόφως ανάλογα με το ζήτημα της νηφαλιότητας, ειδικά όταν γίνεται αλόγιστα», υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας πως για να τηρούνται τα μέτρα της απόστασης σε κάθε οργανωμένη παραλία χρειάζεται νηφαλιότητα.

Θετική η εικόνα από τις εκκλησίες
Στο μεταξύ, όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, η πρώτη αποτίμηση από το άνοιγμα των εκκλησιών, αλλά και των οργανωμένων παραλιών της χώρας, ήταν θετική.

Για τις εκκλησίες, τόνισε ότι είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα για την προστασία των πιστών ενώ καλή ήταν η εικόνα και στις παραλίες, καθώς, όπως είπε, «οι κάποιες εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον κανόνα».