Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ...!!! Τούρκος προσπάθησε ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ.... Το Άγαλμα Μπαλαρίνας στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης...!!

Σύμφωνα με την είδηση της Εϊλέμ Ναζλιέρ από την εφ. Εβρενσέλ, το άγαλμα της Μερίτς Σουμέν που ήταν η πρώτη μπαλαρίνα της Τουρκίας και ...


Σύμφωνα με την είδηση της Εϊλέμ Ναζλιέρ από την εφ. Εβρενσέλ, το άγαλμα της Μερίτς Σουμέν που ήταν η πρώτη μπαλαρίνα της Τουρκίας και κατασκευάστηκε από τους Ζελιχά Κιλιτσόγλου και Μιρζά Ερντέμ, αργά το βράδυ δέχθηκε επίθεση.






Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό εξελίχθηκε ως εξής : ¨Ομάδα από 4 άντρες και δύο γυναίκες έφτασαν στο σημείο όπου ήταν το άγαλμα. Ένας από τους άντρες που ήταν μεθυσμένος, κατέβασε το παντελόνι του και προσπάθησε να βιάσει το άγαλμα που βρισκόταν στον δρόμο εκεί. Ένας από τους έμπορους της περιοχής επενέβη και η ομάδα έφυγε. Αργότερα ήρθαν πάλι και ανέτρεψαν το άγαλμα και το έσπασαν¨.

¨ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ¨

Η Ιντζί Σενέλ-πρόεδρος του συλλόγου Κουλτούρα, Τέχνη & Επιστήμη, σε δήλωση της είπε πως επειδή δεν υπήρχε κάμερα στην περιοχή, το περιστατικό δεν καταγράφηκε, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν και για αυτό δεν υπέβαλλαν μήνυση : ¨Ένα πολύ λυπηρό περιστατικό, Με εξέπληξε πολύ να δω ξανά το πόσο έχουν ισοπεδωθεί οι ηθικές αξίες. Χάνεις τα λόγια σου¨