Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυτιλήνη: Προσαγωγές και πρόστιμα στην επίσκεψη Μηταράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Μυτιλήνη βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης. Ο Νότης Μηταράκης μαζί με τον Χαράλαμπο Αθανα...


Στην Μυτιλήνη βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Νότης Μηταράκης.

Ο Νότης Μηταράκης μαζί με τον Χαράλαμπο Αθανασίου και άλλα στελέχη βρέθηκαν το πρωί στην Μόρια όπου είδαν από κοντά τους χώρους στους οποίους γίνεται η ιχνηλάτηση υπόπτων κρουσμάτων κορονοιου μεταξύ των μεταναστών.




Αμέσως μετά ο υπουργός βρέθηκε στα εγκαίνια του χώρου πρώτης ιατρικής αξιολόγησης που δημιουργήθηκε στην περίμετρο του εν λόγω κέντρου. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Μηταράκης πραγματοποιήσε σύσκεψη με τον Διοικητή του ΚΥΤ και τον Διευθυντή του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου του νησιού.

Πολίτες του νησιού πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην διασταύρωση της Μόριας με την Παναγιούδα.

Αντιπροσωπεία από τους πολίτες ζήτησε να μιλήσει στον υπουργό κάτι πού δεν τους επιτράπηκε και οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν μάλιστα σε προσαγωγές αλλά και σέ πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση, καθώς οι απαγορεύσεις στην κυκλοφορία λήγουν αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι πολίτες που ήταν στη διασταύρωση Μόριας-Παναγιούδας προχώρησαν σε κατάληψη του παλιού Δημαρχείου Μυτιλήνης που βρίσκεται δίπλα στο χώρο της σύσκεψης απαιτώντας να δει τον υπουργό. Δύο εξ αυτών πήγαν στη σύσκεψη κι εκεί ο ένας εξ αυτών ήρθε σε ρήξη με τον διοικητή της Ασφάλειας και συνελήφθη για απείθεια!!!!

Οι πολίτες παραμένουν συγκεντρωμένοι στο παλαιό δημαρχείο και απαιτούν την απελευθέρωσή του...