Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλαξε όψη η παραλία Γλυφάδας: Έτσι θα απολαμβάνουμε το μπάνιο μας την εποχή του κορωνοϊού!

Η παραλία της Γλυφάδας είναι έτοιμη για το καλοκαίρι της πανδημίας κι αν ακολουθήσουν το παράδειγμά της και οι άλλες παραλίες της χώρας, τα...


Η παραλία της Γλυφάδας είναι έτοιμη για το καλοκαίρι της πανδημίας κι αν ακολουθήσουν το παράδειγμά της και οι άλλες παραλίες της χώρας, τα φετινά μπάνια μας προμηνύονται άνετα, πολιτισμένα και ασφαλή.




Οι εικόνες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες δείχνουν πώς περίπου θα είναι οι παραλίες στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι.


Η παραλία Γλυφάδας λοιπόν, μετά τις εργασίες που έκανε το τελευταίο διάστημα ο δήμος λαμβάνοντας υπόψη και την τήρηση των αποστάσεων, είναι κυριολεκτικά σαν καινούργια.


Τις φωτογραφίες ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έχει κάθε λόγο να δηλώνει ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στο Facebook: «Σαν κέντημα στην άμμο! Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία της Γλυφάδας σήμερα. Μετά από πάρα πολλή δουλειά. Νέα άμμος, ομπρέλες με αποστάσεις, αποδυτήρια, ντουζιέρες, παγκάκια – όλα στη θέση τους! Οι βραβευμένες με γαλάζιες σημαίες παραλίες μας, ανοιχτές και ελεύθερες όπως πάντα, είναι πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με αυστηρούς πλέον κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Ακρίβο για τον συντονισμό και την προσπάθεια και τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Με όλη μας την αγάπη αλλά και την καθημερινή μας φροντίδα, σας περιμένουμε για τις πρώτες βουτιές στη Γλυφάδα μας».