Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... Επικίνδυνος αλλοδαπός συνελήφθη με ένταλμα στην Πιερία

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς Καταζητούμενος για βαριά ποινικά αδικήματα ή...

peripoliko

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς




Καταζητούμενος για βαριά ποινικά αδικήματα ήταν ένας αλλοδαπός, ο οποίος υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Πιερίας, το απόγευμα της Κυριακής. Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καστοριάς.

Ο αλλοδαπός, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ο οποίος διέταξε τη μεταγωγή του στην Καστοριά προκειμένου να απολογηθεί.

Συνελήφθησαν δύο φυγόποινοι στα Ιωάννινα

Μέσα σε λίγες ώρες, συνελήφθησαν δυο φυγόποινοι Έλληνες στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του πρώτου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για απάτη με ποινή φυλάκισης τριών ετών και σε βάρος του δεύτερου καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κέρκυρας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών με ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.