Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον «χαβά» του ο Ακάρ: Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ασφάλεια της Γαλάζιας Πατρίδας μας

Εμμένει στην προκλητική ρητορική η Άγκυρα, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ να διαμηνύει σήμερα πως η Τουρκία δεν ξεχνά τη ...



Εμμένει στην προκλητική ρητορική η Άγκυρα, με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ να διαμηνύει σήμερα πως η Τουρκία δεν ξεχνά τη Γαλάζια Πατρίδα παρά τη μάχη που δίνει κατά του κορονοϊού.




Σύμφωνα με το ΣΙΓΜΑ, στο μήνυμά του ο Ακάρ επισημαίνει πως «ενώ από τη μία καταπολεμούμε την επιδημία του κορονοϊού, από την άλλη συνεχίζουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε είδους απειλές και κινδύνους κατά της πατρίδας μας, της Γαλάζιας Πατρίδας μας, των αιθέρων μας, της γαλήνης και της ασφάλειας του έθνους μας».

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας τονίζει επίσης ότι «με την ευκαιρία αυτή, στους στρατιώτες μας, που υπηρετούν αυτή τη στιγμή σε ξηρά, θάλασσα και αέρα, εντός της πατρίδας και στα συνοριακά φυλάκια, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με ηρωισμό και αυτοθυσία, τους εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους με υγεία και ηρεμία, χωρίς ατυχήματα και προβλήματα».

Πηγή: sigmalive.com