Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έσπασαν τα μούτρα τους πάνω στον ΣΤΡΑΤΟ του Χαφτάρ...!!! Οι φιλότουρκοι απέτυχαν να καταλάβουν την στρατηγική αεροπορική βάση της Al-Watiya

Σε πανωλεθρία για τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Τρίπολης κατέληξε η επιχείρηση για την ανακατάληψη της αεροπορικής βάσης Al-Watiya η...

Μεγάλη νίκη για τον Χαφτάρ: Η Τρίπολη απέτυχε να καταλάβει την στρατηγική αεροπορική βάση της Al-Watiya

Σε πανωλεθρία για τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Τρίπολης κατέληξε η επιχείρηση για την ανακατάληψη της αεροπορικής βάσης Al-Watiya η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυνάμεων του Χαλίφα Χαφτάρ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Λιβύης.






Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Στρατός της Λιβύης» τουλάχιστον 31 μισθοφόροι της Τρίπολης σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών και ακόμη 250 τραυματίστηκαν σήμερα, αλλά σύμφωνα με νεότερες πληρ4οφορίες οι τραυματίες είναι 105 και οι νεκροί 40.

Την επιχείρηση για την ανακατάληψη της βάσης ξεκίνησαν οι δυνάμεις της Τρίπολης με βομβαρδισμό από πυροβόλα προκειμένου να ανοίξουν στη συνέχεια διαδρόμους για τις δυνάμεις του GNA προκειμένου να καταλάβουν την αεροπορική βάση την οποία όμως τελικά απέτυχαν να καταλάβουν.



Μάλιστα ο LNA έδωσε "ονόματα και διευθύνσεις" όσων ένοπλων του GNA σκοτώθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της μάχης.