Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τούρκο καθηγητή... 7.000 μη καταγεγραμμένοι θάνατοι από Κορονοϊο στην τουρκία…

Τρομερός ισχυρισμός από τον Δρ. Αχμέτ Σαλτικ : Υπάρχουν 7.000 μη καταγεγραμμένοι θάνατοι …… Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστ...



Τρομερός ισχυρισμός από τον Δρ. Αχμέτ Σαλτικ : Υπάρχουν 7.000 μη καταγεγραμμένοι θάνατοι
……
Ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Άγκυρας, Σαλτίκ δήλωσε :
……




“Οι δηλώσεις του υπουργού είναι γεμάτες αντιθέσεις. Δηλώνει πως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τα μέτρα. Μα τότε εσύ γιατί επέτρεψες τους αγώνες ποδοσφαίρου; Γιατί άφησες να γίνονται τουριστικές εκδηλώσεις σε τρεις μεγάλες πόλεις ; Μήπως πίεσε πολύ για αυτό στην κυβέρνηση ο υπουργός τουρισμού ; Αυτό σκεφτόμαστε.
……
Παγκοσμίως το ποσοστό θανάτου έφτασε στο 7% δηλαδή πεθαίνουν το 7% από αυτούς που βγαίνουν θετικοι στο τεστ του ιού. Το ποσοστό αυτό στην Τουρκία είναι στο 2,8%. Εν προκειμένω υπάρχει μία απίστευτη αντίθεση. Μακάρι να ήταν αληθές και να ήμασταν υπερήφανοι για αυτό. Οι σχεδόν 4.000 θάνατοι που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας δεν είναι πραγματικοί.

Μόνο στην Κωνσταντινούπολη, από τις 11 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου υπήρξαν περισσότεροι από 3.700 θάνατοι. Καθώς η Κωνσταντινούπολη εμπεριέχει το μισό των κρουσμάτων αν υπολογίσουμε πως υπάρχουν ακόμη 3.700 θάνατοι στο σύνολο της Τουρκίας αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν 7.000 θάνατοι μη καταγεγραμμένοι. Δεν ακολουθείται ο οδηγός κωδικοποίησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Yγείας.
…….
Το γεγονός ότι επετράπη η είσοδος κόσμου στις περιοχές Αττάλεια, Μούγλα και Αϊδίνι, σημαίνει ότι θα πάνε σε αυτές τις πόλεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος. Πρόκειται για μία μοναδική κίνηση η οποία δεν έχει ξαναγίνει σε περίοδο επιδημίας”.
…….

https://tele1.com.tr - https://tourkikanea.gr