Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θάλαμο που «σκοτώνει» τον ιό σε 40 δευτερόλεπτα δοκιμάζουν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση τεστάρεται επί του παρόντος από εργαζόμενους, όπως το προσωπικό δημόσιας υγείας - Παράλληλα, λειτουργούν και ρομ...


Η συγκεκριμένη εγκατάσταση τεστάρεται επί του παρόντος από εργαζόμενους, όπως το προσωπικό δημόσιας υγείας - Παράλληλα, λειτουργούν και ρομπότ που απολυμαίνουν τους χώρους του αεροδρομίου σε 24ωρη βάση





Τη μέθοδο χρήσης ενός θαλάμου απολύμανσης, που «μπορεί να σκοτώσει όλα τα μικρόβια, συμπεριλαμβανομένου και του νέου κορωνοϊού μέσα σε 40 δευτερόλεπτα» δοκιμάζουν οι αρχές στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο είναι το πρώτο μέρος στον κόσμο που χρησιμοποιεί τους χώρους υγιεινής CLeanTech, οι οποίοι αξιοποιούνται επί του παρόντος από τους βασικούς εργαζόμενους, όπως το προσωπικό δημόσιας υγείας.

Η εσωτερική επιφάνεια του θαλάμου είναι επικαλυμμένη με ένα αντιμικροβιακό υλικό που σκοτώνει τυχόν ιούς και βακτήρια, τα οποιά βρίσκονται πάνω στον άνθρωπο. Το αεροδρόμιο περιγράφει την εγκατάσταση ως «εγκατάσταση απολύμανσης πλήρους σώματος».