Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 35χρονου νεώτερου θύματος του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Συγγενείς του 35χρονου έχουν αφήσει αιχμές για θάνατο συνεπεία ιατρικών λαθών Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος τ...

35xronos-koronoios

Συγγενείς του 35χρονου έχουν αφήσει αιχμές για θάνατο συνεπεία ιατρικών λαθών

Εντολή για τη διεξαγωγή έρευνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στεφανος Ζαρκαντζιάς σχετικά με το θάνατο 35χρονου στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.




Ο Έλληνας μουσουλμάνος, ξυλουργός στο επάγγελμα και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 18 μηνών, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα, φέρεται ότι έχασε τη ζωή του λόγω του κορωνοϊού, στις 22 Απριλίου ενώ συγγενικά του πρόσωπα άφησαν αιχμές για θάνατο που επήλθε συνεπεία ιατρικών λαθών.

Με εντολή του προϊσταμένου, ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Γιώργος Νούλης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η αιτία του θανάτου και αν υπάρχουν ευθύνες των θεραπόντων ιατρών για την κατάληξη του 35χρονου. Στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας του θύματος ενώ θα προσκομίσουν σχετικά έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις από το νοσοκομείο.

Στη σορό του 35χρονου δεν διενεργήθηκε νεκροψία/νεκροτομή υπό το φόβο διασποράς του ιού γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την διαλεύκανση της υπόθεσης του 35χρονου ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».