Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα στην Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο σημείο που πέθανε η 20χρονη κόρη του Τζίνα Βογιατζή

Ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα φαίνεται ότι εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, μετά το εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που είχε ανατρα...


Ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα φαίνεται ότι εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, μετά το εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που είχε ανατραπεί και την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του.





Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, o οδηγός του αυτοκινήτου που τραυματίστηκε, φέρεται να δήλωσε στους διασώστες του ΕΚΑΒ την ώρα της διακομιδής του, πως δεν επρόκειτο για τροχαίο, αλλά για απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 67 ετών, φέρεται να είναι ο πατέρας της 20χρονης κοπέλας, η οποία στις 30 Μαρτίου 2020, είχε βρεθεί νεκρή στο ίδιο σημείο, στο νταμάρι του Παλαιοκάστρου, μετά από πτώση από μεγάλο ύψος. Κοντά στο άψυχο σώμα της 20χρονης, είχε βρεθεί το σκυλάκι της, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής τι είχε ακριβώς είχε συμβεί τότε.


Χτες, ο πατέρας της κοπέλας, μη αντέχοντας ενδεχομένως τον πόνο για την απώλεια του παιδιού του, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος με το αυτοκίνητο του, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρει και σπάζοντας μόνο κάποια πλευρά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.