Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι ισχύει με τις μετακινήσεις των πολιτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα

Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι η κυβέρνηση προχωρά στο σχέδιό της με προσεκτικά βήματα και κ...


Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι η κυβέρνηση προχωρά στο σχέδιό της με προσεκτικά βήματα και κάνοντας αξιολόγηση καθημερινά σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών.





«Όπου χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, θα το κάνουμε. Όπου βλέπουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στο σχέδιό μας, θα το κάνουμε», ανέφερε ο κ. Πέτσας, εξηγώντας ότι δεν λαμβάνεται υπόψη μόνο ο δείκτης των κρουσμάτων αλλά και άλλοι δείκτες που έχουν να κάνουν με την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, τον αριθμό των εισαγωγών στα νοσοκομεία και τον αριθμό των διασωληνωμένων.

«Όλα γίνονται προσεκτικά. Οι ειδικοί εισηγούνται και ο πρωθυπουργός αποφασίζει», υπογράμμισε ενώ μετά από σχετική ερώτηση είπε ότι η αξιολόγηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση για αποφυγή της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες ο κ. Πέτσας είπε πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση και πως η σύσταση που υπάρχει είναι να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.