Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Τούρκος επιτίθεται στο ομοίωμα της ΑΡΜΕΝΙΣΑΣ Κιμ Καρντάσιαν

Η διάσημη τηλεπερσόνα, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας» Υστερι...

tourkos

Η διάσημη τηλεπερσόνα, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας»

Υστερικός Τούρκος επιτίθεται στο ομοίωμα της Κιμ Καρντάσιαν, επειδή η διάσημη τηλεπερσόνα, αρμενικής καταγωγής, ζήτησε από τους «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία: «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», με αφορμή την συμπλήρωση 105 ετών από τη θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.




Ο νεαρός Τούρκος αρχικά, βάζει τις φωνές στο… ομοίωμα της Καρντάσιαν και στη συνέχεια ανεβαίνει στο αυτοκίνητο του (καλυμμένο παντού με τουρκικές σημαίες) και περνάει από πάνω του.

«Σήμερα είναι η 105η επέτειος και είμαι τόσο περήφανη που η Αμερική αναγνώρισε», σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Καρντασιάν, ζητώντας από τους χιλιάδες «ακόλουθούς» της να δουν την ταινία μικρού μήκους «Τα εγγόνια της Γενοκτονίας», που δημιουργήθηκε από τους μουσικούς Αράμ Μπαπατζανιάν, Αλάν Σεμερτζιάν και τον καλλιτέχνη Κεβόρκ Μουρατ.

Η Κιμ δημοσίευσε επίσης σειρά φωτογραφιών από τις επισκέψεις της στο Μνημονιακό συγκρότημα Τσιτσερνακαμπέρτ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. Στα τέλη του 2019 η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και η Γερουσία του Κογκρέσου των ΗΠΑ υιοθέτησαν το ψήφισμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων. Η Κιμ Καρντάσιαν συνέβαλε επίσης στη διαδικασία της αναγνώρισης, η οποία μίλησε με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.