Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό το στέλεχος της ελληνικής ομογένειας, Βασίλειος Γκουρνέλος

ekirikasΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αντιμέτωπος με τον COVID – 19, με έντονα συμπτώματα αλλά χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία, ήρθε ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Π...


ekirikasΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αντιμέτωπος με τον COVID – 19, με έντονα συμπτώματα αλλά χωρίς να χρειαστεί νοσηλεία, ήρθε ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης και επί χρόνια στέλεχος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, Βασίλειος Γκουρνέλος.




«Δεν έχω νοιώσει ποτέ μου τόσο χάλια. Ποτέ! Ήταν σαν να με έχει χτυπήσει τρένο», αναφέρει στον «Ε.Κ.» ο κ. Γκουρνέλος, ο οποίος βρίσκεται στην 10η ημέρα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων και, σταδιακά, αναρρώνει από την «επίθεση» του κορωνοϊού, την οποία αντιμετώπισε με καραντίνα και φαρμακευτική αγωγή.

«Τα συμπτώματα που με έριξαν στο κρεβάτι εμφανίστηκαν πριν από περίπου 10 μέρες. Ήταν Πέμπτη βράδυ. Είχα και νωρίτερα κάποιους πόνους στην μέση, αλλά είχα υποθέσει ότι σήκωσα απλά κάποιο βάρος. Όμως, την Πέμπτη το βράδυ ένοιωσα τόσο άσχημα, που δεν μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα. Ακόμη και τότε το απέδωσα σε κρυολόγημα. Σκέφτηκα ότι θα φύγει με γιατροσόφια, σούπες και τα συναφή, όμως τα πράγματα γίνονταν χειρότερα», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.