Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! Η τουρκία μαζί με τους λαθρομετενάστες ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ και τα κοντέϊνερ για να τους βάλουμε μέσα...!!!

Δεν τους προλαβαίνουμε! Ποιος ξευτιλισμένος έβαλε τουρκικής κατασκευής οικίσκους στην κλειστή δομή της Σάμου; Πάει, αυτή η χώρα δεν έχει ...


Δεν τους προλαβαίνουμε! Ποιος ξευτιλισμένος έβαλε τουρκικής κατασκευής οικίσκους στην κλειστή δομή της Σάμου;

Πάει, αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία.




Είδαμε και πάθαμε να πείσουμε -του Ερντογάν και του Σοϋλού βοηθούντων- τους πολιτικούς αυτής της δύσμοιρης χώρας, ότι η παράνομη είσοδος, υπό μορφή εισβολής και επιδρομής, αλλοδαπών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην καταστροφή.

Όταν επιτέλους το κατάλαβαν, αποφάσισαν, έστω και με τον λάθος τρόπο να κάνουν κλειστές δομές, για να μην… εξαφανίζονται εκείνοι των οποίων η αίτηση ασύλου δεν εγκρίνεται, για να τους επιστρέφουμε στην Τουρκία.

Αντιπαρερχόμαστε την αθλιότητα της ακύρωσης του ελληνικού κράτους, με την απόφαση να γίνονται δεκτές αιτήσεις ασύλου για εκείνους που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα τον Μάρτιο, ενώ το ίδιο ελληνικό κράτος είχε αποφασίσει ότι όσοι εισέρχονται το Μάρτιο, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αιτήσεως ασύλου.

Το αντιπαρερχόμαστε, για να έλθουμε στα σημερινά.

Όπως μας πληροφορούν φίλοι από τη Σάμο, στην κλειστή δομή που κατασκευάζεται εκεί, ο εργολάβος, που ανέλαβε το έργο πιθανόν χωρίς διαγωνισμό, με απ’ ευθείας ανάθεση, φρόντισε να αγοράσει από την Τουρκία προκατασκευσασμένους οικίσκους.

Και καλά, ο εργολάβος μπορεί να μην ήξερε τι έκανε, γιατί ως γνωστόν, το χρήμα, θολώνει και το νου ενώ αμβλύνει και την εθνική συνείδηση.

Ο αρμόδιος πολιτικός, δεν είχε την πρόνοια να βάλει έναν όρο τουλάχιστον τα υλικά και οι οικίσκοι να είναι ελληνικοί, για να βρουν δουλειά και οι Έλληνες εργάτες και σίγουρα να μην είναι από την Τουρκία, η οποία μας στέλνει με κρατικό σχέδιο τους αλλοδαπούς, για να καταστρέψει τη χώρα;

Οι πολιτικοί έχουν σπάσει όλα τα κοντέρ της αθλιότητας και εξευτελισμού, ειδικά εκείνοι που έκαναν προεκλογική εκστρατεία και έβαζαν μέσα στα ψηφοδέλτια χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, μερικά από τα οποία, μάλιστα, τα ξέχασαν κάτι γεράκοι, και τα βρήκαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Μήπως με τους τουρκικούς οικίσκους θέλουν να βγάλουν εκείνη τη ζημιά και να κονομήσουν κι άλλη πενηντάρικα για τις επόμενες εκλογές;

Την επόμενη φορά θα γίνουμε και λίγο πιο συγκεκριμένοι.

Ως πότε οι πολιτικοί θα εξευτελίζουν και θα καταστρέφουν την Ελλάδα;https://tourkikanea.gr