Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Κρούσμα κορωνοϊού από αλλοδαπό στην Μαλακάσα - Σε καραντίνα αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και γιατροί

Παράνομος μετανάστης από το Αφγανιστάν που πέρασε από πολλές κρατικές υπηρεσίες εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό στην Μαλακάσα. Σε ...

Νέο «Κρανίδι»: Κρούσμα κορωνοϊού από αλλοδαπό στην Μαλακάσα - Σε καραντίνα αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και γιατροί

Παράνομος μετανάστης από το Αφγανιστάν που πέρασε από πολλές κρατικές υπηρεσίες εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό στην Μαλακάσα.

Σε καραντίνα έχουν τεθεί η δομή, αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και γιατροί σε Παίδων και Καπανδρίτι.




Πρόκειται, συγκεκριμένα, για έναν άνδρα από το Αφγανιστάν, ο οποίος το Μεγάλο Σάββατο προσήλθε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού του από ομοεθνή του.

Στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στην Αθήνα

Την Κυριακή του Πάσχα, δε, το ανήλικο παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις και να διαπιστωθεί αν υπέστη πράγματι σεξουαλική κακοποίηση.

Τα μέλη της οικογένειας, όσο βρίσκονταν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου υποβλήθηκαν σε έλεγχο για τον κορονοϊό, ο οποίος «βγήκε» θετικός για τον πατέρα.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλες οι επαφές του Αφγανού τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών του Κέντρου Υγείας, των αστυνομικών της ΓΑΔΑ, των νοσηλευτών του «Παίδων», καθώς και των συνοδών αστυνομικών.