Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ούρλιαζα και με έσφιξαν από το λαιμό» Συγκλονίζει η γιαγιά που βρέθηκε αντιμέτωπη με ληστές

Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση μίας 79χρονης για το μοιραίο βράδυ που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της Χερσονήσου Ηρα...


Ανατριχιαστική είναι η κατάθεση μίας 79χρονης για το μοιραίο βράδυ που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης. Για την απάνθρωπη πράξη συνελήφθησαν ήδη 3 άνδρες, ενώ αναζητείται ένας ακόμα.






Όπως κατέθεσε η γιαγιά καθόταν στο σαλόνι και παρακολουθούσε τηλεόραση. Γύρω στις 8 με 8.15 το βράδυ αποχώρησε από το σαλόνι και κατευθύνθηκε μέσω της αυλής σε άλλο εξωτερικό δωμάτιο όπου κοιμάται.

Η αυλή ασφαλίζει με καγκελόπορτα μικρού ύψους που είναι κλειδωμένη. Οι δύο δράστες ήταν ήδη στο υπνοδωμάτιο και έψαχναν. Μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της 79χρονης, την άρπαξαν και την ακινητοποίησαν στο πάτωμα.


“Εγώ ούρλιαζα αλλά οι δράστες με φίμωσαν με μονωτική ταινία στο στόμα και με την ίδια μού έδεσαν και τα χέρια. Δεν μου μίλησαν ούτε μου ζήτησαν κάτι. Αυτή την στιγμή που μιλάμε πονάω στο λαιμό διότι με έσφιξαν”, περιγράφει μεταξύ άλλων.

Οι διώξεις που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι είναι:

Ληστεία από κοινού –

Συνέργεια σε ληστεία από κοινού –

Κλοπή που τελέστηκε με διάρρηξη από κοινού –

Παράνομη κατοχή όπλου από κοινού –

Παράνομη κατοχή πυρομαχικών από κοινού.

Οι δύο κακοποιοί κατηγορούνται ότι μπήκαν μέσα στο σπίτι, ενώ ο συνεργός τους περίμενε στο αυτοκίνητο και φυλούσε τσίλιες. Ο τέταρτος που φέρεται ως ηθικός αυτουργός ενδέχεται κατά πληροφορίες να εμφανιστεί την Πέμπτη (09.04.2020) ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για 59χρονο γείτονα της γιαγιάς.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού οι αστυνομικοί βρήκαν και μία καραμπίνα που είχε κλαπεί από σπίτι στο Αρκαλοχώρι προ διμήνου. Σε έρευνα που έγινε στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπου διαμένουν οι άλλοι τρεις, βρέθηκαν τα κλεμμένα.


Επίσης, η ηλικιωμένη γυναίκα έχει αναγνωρίσει τους δύο που μπήκαν στο σπίτι.

πηγή: cretalive.gr