Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταυτόχρονη έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε δύο σπίτια στο Μαλεβίζι - Δύο συλλήψεις

Χειροπέδες φόρεσαν το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του ...


Χειροπέδες φόρεσαν το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δύο Έλληνες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.




Συγκεκριμένα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν οι παραπάνω Υπηρεσίες, έγιναν ταυτόχρονες έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 223,59 γραμμάρια κάνναβης,

• 3 δενδρύλλια κάνναβης,

• 3 τρίφτες κάνναβης,

• κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος που λειτουργούσε ως πλήρως εξοπλισμένο αποξηραντήριο δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκε εξοπλισμός (2 συσκευασίες λιπάσματος ταχείας αναπτύξεως, 2 ανεμιστήρες, ροοστάτης- ρυθμιστής ταχύτητας θερμόμετρο- υγρασιόμετρο, ιδιόχειρες σημειώσεις).

Ακόμη κατασχέθηκε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το B΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

ekriti.gr