Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται αστυνομικές ενισχύσεις στη Λάρισα για την επιτήρηση της καραντίνας στη Νέα Σμύρνη

onlarissaΗ απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά να θέσει σε πολυήμερη καραντίνα μεγάλο μέρος της συνοικίας της Νέας Σ...


onlarissaΗ απόφαση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά να θέσει σε πολυήμερη καραντίνα μεγάλο μέρος της συνοικίας της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, λόγω των 20 – μέχρι στιγμής – επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού, σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία που ανέλαβε την εφαρμογή των μέτρων.






Ήδη περιπολικά έχουν ακροβολιστεί πέριξ της αποκλεισμένης περιοχής. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης με τον κ. Χαρδαλιά, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός για το κατά πόσο θα μπορέσει να τηρηθεί η καραντίνα με το υφιστάμενο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. δεδομένου πως υπάρχει ήδη μία σημαντική αποδυνάμωση λόγω και του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Έτσι, ο δήμαρχος Λαρισαίων φέρεται να είπε στο κυβερνητικό στέλεχος πως εφόσον αποφάσισε άμεσα την καραντίνα, οφείλει να υποστηρίξει την εφαρμογή της ενισχύοντας το προσωπικό φύλαξης.

Έτσι, το πλέον πιθανό σενάριο τις επόμενες ώρες, φαντάζει αυτό της μεταφοράς αστυνομικών δυνάμεων από άλλες περιοχές της χώρας, ώστε να διαφυλαχθεί στο μέγιστο δυνατό η απομόνωση της περιοχής, ώστε να περιοριστεί πιθανή διασπορά του ιού.