Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Εξετάζεται το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα...!!!

Το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Αυτή την ώρ...



Το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα σχολεία της χώρας εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Αυτή την ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πολύ έντονες σκέψεις για να προχωρήσει το συγκεκριμένο μέτρο, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.




Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τη διασπορά του ιού στην Ελλάδα, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και του μαθήματος της κολύμβησης.

Στα 89 τα κρούσματα στη χώρα

Το πρωί της Τρίτης, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας άλλα πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται πλέον σε 89.

Η κατάσταση του ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη.