Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! - Έρχεται ΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ αφού δεν συμμορφώνονται οι εν δυνάμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα...!!!

Η καμπάνια «μένουμε σπίτι» εντείνεται, αλλά αν δεν αποδώσει ίσως να εξεταστεί και ακραίο σενάριο. Τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση γι...


Η καμπάνια «μένουμε σπίτι» εντείνεται, αλλά αν δεν αποδώσει ίσως να εξεταστεί και ακραίο σενάριο. Τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.




Η κυβέρνηση έχει πάρει από τα αυστηρότερα μέτρα στην Ευρώπη για τον κορονοϊό, αλλά βασίζεται πολύ και στους πολίτες. Η καμπάνια «μένουμε σπίτι» εντείνεται με σκοπό ο κόσμος να παραμείνει μέσα, να περιορίσει τις μετακινήσεις και να αποτραπεί με αυτό τον τρόπο η εξάπλωση της επιδημίας. Εκεί έχει πέσει όλο το βάρος με μια σειρά βέβαια και άλλων μέτρων που ήδη τρέχουν. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν συμμορφωθεί και μάλιστα έχουν γίνει και κάποιες συλλήψεις.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και είναι σε ετοιμότητα ακόμα και για το χειρότερο σενάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της έσχατης λύσης όπως έγινε σε Ιταλία και Ισπανία, δηλαδή την ολική καραντίνα. Που σημαίνει ΟΛΙΚΗ απαγόρευση κυκλοφορίας και συνθήκες Στρατιωτικού Νόμου στους δρόμους

Σωρεία συλλήψεων

Δεν είναι πάντως λίγοι εκείνοι που δεν έχουν πειθαρχήσει στα μέτρα απαγόρευσης λειτουργίας και τώρα θα το πληρώσουν ακριβά. Χαρακτηριστικό είναι πως η αστυνομία έχει προχωρήσει από την περασμένη Πέμπτη 12 Μαρτίου έως σήμερα σε 96 συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ έχουν βεβαιωθεί 91 παραβάσεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι 86 από τις 91 παραβάσεις και οι 91 από τις 96 συλλήψεις αυτών που αψήφισαν τον κορονοϊό έγιναν χθες (Σάββατο).

Όσον αφορά τις περιοχές που έγιναν οι συλλήψεις είναι οι εξής: 36 στην Αττική, 19 στη Δυτική Ελλάδα, 9 στη Θεσσαλία, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 5 στο Νότιο Αιγαίο, 4 στην Κρήτη, 3 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κεντρική Μακεδονία, 2 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ηπειρο και 1 στο Βόρειο Αιγαίο.

Οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες, καφενεία, ψητοπωλεία, κέντρα διασκέδασης – δεξιώσεων και πολυκαταστήματα, όπου ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας ώστε να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν και σήμερα οι εν δυνάμει ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που ξεχύθηκαν για λόγους αναψυχής σε Βουνά και παραλίες λες και δεν συμβαίνει τίποτα...