Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ... Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη οργάνωση Αναρχοκομμουνιστών...!!!

Μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε η Κρατική Ασφάλεια, πραγματοποιώντας έρευνες και προσαγωγές σε άτομα που έχουν σχέση με γνωστή αναρχική ομάδα. ...


Μεγάλη επιχείρηση ξεκίνησε η Κρατική Ασφάλεια, πραγματοποιώντας έρευνες και προσαγωγές σε άτομα που έχουν σχέση με γνωστή αναρχική ομάδα.




Μέχρι στιγμής, έχουν προσαχθεί αρκετά άτομα, από τα οποία τέσσερα έχουν συλληφθεί. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και μία γυναίκα.

Τι βρήκε η Ασφάλεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται από την Κρατική Ασφάλεια να έχουν προβεί σε εμπρησμούς αυτοκινήτων και σε υλικές φθορές σε κτίρια. Σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξε ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένη επωνυμία και η έρευνα της Κρατικής Ασφάλειας ξεκίνησε εντατικά, μετά το μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα.

Επιπλέον, σε κατ’ οίκον έρευνες της Ασφάλειας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και usb, που έχουν μεταφερθεί στην Ασφάλεια για να εξεταστούν.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές όσο περνά η ώρα, τα συγκεκριμένα άτομα φέρονται να βρίσκονται πίσω από την επίθεση με γκαζάκια στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.