Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προ...


Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ.




Η πανδημία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχει οδηγήσει σημαντικούς επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν την στήριξη της δημόσιας υγείας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε και προχώρησε σε μια μεγάλη δωρεά προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων απαραίτητων ιατρικών υλικών, που είναι αναγκαία για τους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον ιό του κορονοϊού. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση στήριξης της δημόσιας υγείας, στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει δωρεάν υπερσύγχρονα μηχανήματα μετατρέποντας την κλινική σε κέντρο-πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.