Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δικογραφία σε βάρος του μητροπολίτη Κυθήρων που άνοιξε την εκκλησία και τέλεσε λειτουργία!

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πρωτοβουλία που έλαβε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ να ανοίξει, το απόγευμα της Παρασκευής (20-03-2020)...


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η πρωτοβουλία που έλαβε ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ να ανοίξει, το απόγευμα της Παρασκευής (20-03-2020), τον Μητροπολιτικό Ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα, για την ακολουθία των Χαιρετισμών.






Μάλιστα, το πρωί περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο χωριό Καλοκαιρινές, όπου ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία παρουσία πιστών.

Η απόφαση του Μητροπολίτη Κυθήρων, που αψήφησε τα κυβερνητικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Δήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης, τόνισε πως «κανείς δεν είναι υπεράνω των νόμων».



Σε βάρος του Μητροπολίτη Κυθήρων, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει για τους πιστούς τις εκκλησίες, σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ΑΝΤ1