Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ.. Κλείνει η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Θεσσαλονίκης από αύριο το μεσημέρι...!!!

Τζιτζικώστας: Κλείνουμε την παραλία από αύριο (Τρίτη) το μεσημέρι - Παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, οι εικόνες δεν θύμιζαν σε τίποτα... απα...

thessalonikh-kosmos

Τζιτζικώστας: Κλείνουμε την παραλία από αύριο (Τρίτη) το μεσημέρι - Παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, οι εικόνες δεν θύμιζαν σε τίποτα... απαγόρευση κυκλοφορίας - «Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί» είχε δηλώσει νωρίτερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, προαναγγέλλοντας μέτρα - Έκτακτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας






Δεν γνωρίζουμε εάν απλά αποφάσισαν να «σπάσουν» την καραντίνα του κορωνοϊού ή εάν προηγουμένως μήνυμα στο 13033, ζητώντας άδεια, προκειμένου να βγουν στους δρόμους για σωματική άσκηση και τρέξιμο.

Ό,τι και αν συνέβη, το γεγονός είναι ένα: οι πολίτες βγήκαν για τρέξιμο στο παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης κατά δεκάδες το απόγευμα της Δευτέρας, με τις εικόνες να θυμίζουν εποχές προ απαγόρευσης κυκλοφορίας. Μάλιστα, κάποιοι φαίνονται να κρατούν και καφέ στο χέρι, χωρίς να αθλούνται.

Το κλείσιμο, πάντως, της παραλίας, από το μεσημέρι της Τρίτης, προανήγγειλε μέσω των social media ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.