Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική ακταιωρός συνοδεύει βάρκα με μετανάστες - Βίντεο ντοκουμέντο

Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών επιχειρούν να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα λέμβοι με μετανάστες στο Ανατολικό Αιγαίο, όπως προκύπτει από...

Συνοδεία τουρκικών ακταιωρών επιχειρούν να εισέλθουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα λέμβοι με μετανάστες στο Ανατολικό Αιγαίο, όπως προκύπτει από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.






Τα βίντεο και οι φωτογραφίες προέρχονται από το ίδιο συμβάν το οποίο καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας ανοικτά της Λέσβου στην οριογραμμή των Ελληνικών χωρικών υδάτων.
Η λέμβος με τους πρόσφυγες και μετανάστες όπως φαίνεται και στο υλικό συνοδεύεται από τουρκική ακταιωρό η οποία παρακολουθεί την προσπάθεια του σκάφους του Λιμενικού Σώματος να αποτρέψει την είσοδο της λέμβου με τους αλλοδαπούς στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

Η λέμβος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα κινείται με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς ενώ στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.