Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσφορά των τριτέκνων στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων

Δύο ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα και 5.000 γάντια μίας χρήσης, δώρισε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων. ...


Δύο ψηφιακά ανέπαφα θερμόμετρα και 5.000 γάντια μίας χρήσης, δώρισε στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων.




Την πρωτοβουλία των Τριτέκνων γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων επισημαίνοντας ότι «η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης, τα 5.000 γάντια θα δοθούν για τη «θωράκιση» των αστυνομικών μαζί και με άλλο υγειονομικό υλικό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων ευχαριστούμε θερμά, δημοσίως, το Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Χανίων και συγκεκριμένα την Πρόεδρο κ. Μαρία Χελιουδάκη καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική τους χορηγία προς το Σωματείο μας πέντε χιλιάδων (5000) γαντιών μίας χρήσης και 2 ψηφιακών ανέπαφων θερμομέτρων.

Η Ένωσή μας, εν συνεχεία θα διαμοιράσει στους συναδέλφους μας τα γάντια αυτά, ως συνέχεια της προσπάθειάς μας να τους θωρακίσουμε με υγειονομικό υλικό το οποίο είτε προμηθευτήκαμε από το ελεύθερο εμπόριο είτε εξασφαλίσαμε μέσω χορηγιών.

Η συγκεκριμένη χορηγία μόνο συγκίνηση προκαλεί, βλέποντας ελληνικές οικογένειες τριτέκνων, οι οποίες σίγουρα έχουν περισσότερες ανάγκες από τις υπόλοιπες, να δωρίζουν υγειονομικό υλικό στους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους.

Ως φαίνεται η μοναδική ελληνική λέξη που δεν μεταφράζεται στην Αγγλική… το «φιλότιμο»… ζει και βασιλεύει …

Οφείλουμε να προχωρήσουμε!