Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτο! Ένας τύπος μας δείχνει πόσο μεγάλη είναι η περιουσία του Τζεφ Μπέζος σε… κόκκους ρυζιού!

Ένας χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής TikTok, πριν δύο μέρες κοινοποίησε ένα αστείο βίντεο, στο οποίο μας δείχνει με έναν μοναδικό τρόπο πό...


Ένας χρήστης της δημοφιλούς εφαρμογής TikTok, πριν δύο μέρες κοινοποίησε ένα αστείο βίντεο, στο οποίο μας δείχνει με έναν μοναδικό τρόπο πόσο μεγάλη είναι η περιουσία του ιδρυτή της Amazon και πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, Τζεφ Μπέζος.




Συγκεκριμένα, ο επενδυτικός σύμβουλος από το Σαν Φρανσίσκο, Χάμφρεϊ Γιανγκ, αποφάσισε να μας δείξει πόσα χρήματα διαθέτει ο Τζεφ Μπέζος, χρησιμοποιώντας κόκκους ρυζιού. Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, αν ένας κόκκος ρυζιού αντιστοιχεί σε 100.000 δολάρια, τότε η περιουσία του Μπέζος, η οποία ανέρχεται 122 δισεκατομμύρια δολάρια, αντιστοιχεί σε 26,3 κιλά ρύζι!

“Στο τελευταίο μου βίντεο μέτρησα 10.000 κόκκους ρυζιού και αυτό μόνο για να δείξω την κλίμακα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων”, είπε ο Γιανγκ και ανέφερε ότι έκανε το πείραμα επειδή πολλοί από αυτούς τον ρώτησαν “Πόσα χρήματα έχει ο Τζεφ Μπέζος σε κόκκους ρυζιού;”




Έτσι πήρε μια ζυγαριά, έκανε τους υπολογισμούς, αγόρασε αρκετό ρύζι και έκανε το πείραμα (το ρύζι είπε ότι δεν θα πάει χαμένο, καθώς έχει πέντε οικογένειες που πρόκειται να το πάρουν). Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε viral και έλαβε πάρα πολλά σχόλια από τους χρήστες του Twiiter.

Να αναφέρουμε ότι όση ώρα θα σας πάρει αν δείτε το βίντεο, ο Μπέζος θα έχει βγάλει περίπου 160.000 δολάρια!