Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Bόμβα» από τον αντιπρύτανη του ΑΠΘ για κορωνοϊό: «Υπάρχει πιθανότητα να είναι κατασκευασμένος» - Νέα έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση

Σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, υποστηρίζοντας ότι ο κοροναϊός είναι ...


Σε μία δήλωση που προκαλεί αντιδράσεις προχώρησε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, υποστηρίζοντας ότι ο κοροναϊός είναι κατασκευασμένος και ότι έχει βρεθεί το εμβόλιο.






Συγκεκριμένα, ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης, εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξή την πεποίθησή πως για τον νέο κοροναϊό, ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι κατασκευασμένος και με βάση αυτή τη λογική ότι υπάρχει εμβόλιο γι αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο φονικός ιός έχει αφήσει μέχρι στιγμής πίσω τουςτουλάχιστον 100.000 νεκρούς παγκοσμίως, είναι κατασκευασμένος.

«Πιθανολογώ ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτή η πιθανότητα. Τότε μπορώ επίσης να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί ή θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».