Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ... Ο παιδίατρος εξηγεί: Το οινόπνευμα των 95 βαθμών ΔΕΝ σκοτώνει τον κορονοϊό – Προτιμήστε το οινόπνευμα των 70 βαθμών

infokids_Με μια ανάρτησή του ο παιδίατρος Δημήτρης Φούσκας εξηγεί ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε το οινόπνευμα των 95 βαθμών θέλοντας ...


infokids_Με μια ανάρτησή του ο παιδίατρος Δημήτρης Φούσκας εξηγεί ότι ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιούμε το οινόπνευμα των 95 βαθμών θέλοντας να εξουδετερώσουμε τον κορονοϊό καθώς η σύστασή του δεν σκοτώνει τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους συγκαταλέγεται και ο εν λόγω ιός. Μάλιστα, προτείνει τη λύση της λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών που κρίνεται η πλέον αποτελεσματική για περιπτώσεις απολύμανσης.





Η ανάρτηση του παιδιάτρου

Το οινόπνευμα των 95 βαθμών είναι μικροβιοστατικό και ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ τους ελυτροφόρους ιούς στους οποίους ανήκει ο COVID 19. Το οινόπνευμα των 70 βαθμών είναι μικροβιοκτόνο και εξουδετερώνει τους ελυτροφόρους ιούς, συνεπώς είναι κατάλληλο για απολύμανση. Αυτό οφείλεται στο νερό που περιέχει η λοσιόν των 70 βαθμών,που δρα διασπαστικά στο έλυτρο, στοιχείο που δεν διαθέτει ούτε το καθαρό οινόπνευμα επίσης.

Πώς θα φτιάξετε τη δική σας λοσιόν οινοπνεύματος

Επειδή η λοσιόν οινοπνεύματος 70 βαθμών παρουσιάζει έλλειψη, όποιος διαθέτει την 95 βαθμών μπορεί να φτιάξει την 70 προσθέτοντας νερό, η αναλογία είναι ένα προς τέσσερα περίπου (ένα μέρος νερού και τρία μέρη λοσιόν των 95). Το νερό είναι που βοηθά στην διάσπαση του ελύτρου του ιού.