Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ θανάτου στην τουρκία... Οι νεκροί αυξήθηκαν σε 21... 947 τα κρούσματα

Κορωνοϊός: Μέχρι χθες, η Τουρκία είχε ανακοινώσει 9 νεκρούς – Τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκαν κατά 277 – Η Άγκυρα επ...

tourkia_korwnoios__2_

Κορωνοϊός: Μέχρι χθες, η Τουρκία είχε ανακοινώσει 9 νεκρούς – Τα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο αυξήθηκαν κατά 277 – Η Άγκυρα επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας στους άνω των 65 και σε ευπαθείς ομάδες




Δώδεκα νέοι νεκροί λόγω του κορωνοϊού προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων από 9 στους 21.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας Φαχρετίν Κοτζά, τα κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται στα 947, με τα 277 το τελευταίο 24ωρο.

«Χάσαμε 12 ηλικιωμένους μας. Μέχρι σήμερα έχουμε 21 θανάτους. Ας προειδοποιήσουμε τους ηλικιωμένους μας. Να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς της κυκλοφορίας. Ο κίνδυνος του θανάτου αυξάνεται με την ηλικία», έγραψε στο twitter ο Κοτζά.

Κατάργηση τραπεζοκαθισμάτων και απαγόρευση κυκλοφορίας

Το υπουργείο Εσωτερικών, με διάταγμά του, καταργεί από απόψε τα τραπεζοκαθίσματα σε όλα τα εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία στην Τουρκία. Πλέον επιτρέπεται παράδοση μόνο take away.

Νωρίτερα, η Τουρκια αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους άνω των 65 ετών και για όσους πάσχουν με χρόνια νοσήματα.