Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εμείς έχουμε την ελληνική σημαία που κατεβάσαμε στα Ίμια» λένε οι τούρκοι...!! «Βρίσκεται στο Nαυτικό μουσείο του Gölcük»

Σε απίστευτο ρεσιτάλ προπαγάνδας, η οποία όμως έχει σαν στόχο να δημιουργήσει κλίμα στην περιοχή μας, τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η...


Σε απίστευτο ρεσιτάλ προπαγάνδας, η οποία όμως έχει σαν στόχο να δημιουργήσει κλίμα στην περιοχή μας, τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η σημαία που κατέβασαν οι δυνάμεις των SAT από τα Ίμια, βρίσκεται στο Nαυτικό μουσείο του Gölcük.






Αυτό ισχυρίζονται οι Τούρκοι βέβαια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την τύχη της. Αυτό που ξέρουμε είναι η δήλωση τότε Έλληνα Υπουργού, που είχε πει: ''Πείτε ότι την πήρε ο αέρας!''

Μάλιστα δηλώσειες για την σημαία έκανε και ο πρώην υπολποίαρχος Αλί Τουρκσέν, o οποίος βρισκόταν μαζί με άλλους Τούρκους στην κρίση των Ιμίων και δήλωσε πως πράγματι τότε οι Τούρκοι πήραν την σημαία και πως την πήγαν στο μουσείο.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι οι Τούρκοι θέλουν να δημιουργηθεί ένταση. Αυτό επιδιώκουν, το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσει το η Ελλάδα.