Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...!!!! Τουρικικόν άρμα μάχης M-60 Sabra αχρηστεύτηκε από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των τουρκικών ενόπλων «δυνάμεων» της πλάκας...

Ανικανότητα και πανικός προκάλεσαν ένα σοβαρό ατύχημα στο για τον τουρκικό στρατό έξω από την Ιντλίμπ, όταν άρμα μάχης M-60 Sabra “έφυ...



Ανικανότητα και πανικός προκάλεσαν ένα σοβαρό ατύχημα στο για τον τουρκικό στρατό έξω από την Ιντλίμπ, όταν άρμα μάχης M-60 Sabra “έφυγε” από αρματοφορέα που το μετέφερε στην πόλη.




H απροσεξία, αλλά και η παρουσία ισχυρότατων συριακών δυνάμεων στην περιοχή, οι οποίες έχουν περικυκλώσει τους Τούρκους, συνέτεινε πιθανόν σε βεβιασμένες κινήσεις και στο ατύχημα.

Όλα αυτά ενώ πριν λίγα λεπτά, οι δυνάμεις του Άσαντ κατέλαβαν ακόμη 5 πόλεις στην ανατολική πλευρά της επαρχίας, μετά την πόλη Σαρακέμπ, που είχε καταλάβει προχθές.

Οι πόλεις που καταλείφθηκαν από τις συριακές δυνάμεις είναι οι Huwayr Al-‘Eis, Abad, Tal Tabariz, Muharim και Khuweiri, μετά από σύντομες μάχες, με τους αντάρτες να τρέπονται σε φυγή.

Εν τω μεταξύ το συριακό πρακτορείο ειδήσεων (SANA) επιβεβαίωσε ότι οι δυνάμεις της Συρίας εισήλθαν στο Saraqib στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι απώλειες και τα ''στραπάτσα'' για τους Τούρκους δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ταφτανάζ όπου είχε στήσει βάση η Τουρκία, βομβαρδίστηκε από αεροσκάφη του συριακού στρατού, ενώ τα μέλη της οργάνωσης Χεγιέτ Ταχρίρ ελ Σαμ (HTŞ) τέθηκαν σε αποκλεισμό στην Σερακίμπ.