Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΙ πιλότοι προκαλούν... «Φύγετε από το FIR μας» είπαν στους Έλληνες που τους πήραν στο κυνηγι...!

Κλιμακώνουν σε όλα τα επίπεδα οι Τούρκοι, όμως στο Αιγαίο βρήκαν για άλλη μια φορά τον δάσκαλό τους, καθώς τα ελληνικά ''φτερά&...


Κλιμακώνουν σε όλα τα επίπεδα οι Τούρκοι, όμως στο Αιγαίο βρήκαν για άλλη μια φορά τον δάσκαλό τους, καθώς τα ελληνικά ''φτερά'' έδωσαν ένα γερό μάθημα στους ''γείτονες''.




Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Άγκυρας. Ενώ χθες είχαμε την συνάντη Παναγιωτόπουλου-Ακάρ, η Άγκυρα επέλεξε για άλλη μία φορά να μπει στον ''χορό'' των προκλήσεων.

Ενώ το ένα ''χαστούκι'' διαδέχεται το άλλο στην Ιντλίμπ, πριν λίγα 24ωρα με προκλητικό τρόπο τουρκικό ραντάρ προειδοποίησε ελληνικά μαχητικά τα οποία πετούσαν προς τη Χίο και τις Οινούσσες για εκπαιδευτική πτήση ότι προσεγγίζουν επικίνδυνα το τουρκικό FIR και τους ζήτησαν να απομακρυνθούν.

Ταυτόχρονα απογείωσαν οπλισμένα μαχητικά και τα έστειλαν κατά πάνω τους. Τα άοπλα ελληνικά F-16 κινήθηκαν δυτικά την ώρα που το ΑΤΑ ''φόρτωσε'' την περιοχή με ''γαλάζια'' φτερά τα οποία έσπευσαν από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τα ελληνικά ''γεράκια'' έδειξαν και πάλι ποιος έχει το πάνω χέρι στο Αιγαίο, με τους Τούρκους να φέυγουν σαν ''λαγοί'' από το FIR.