Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αθήνας - Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας για τα φορτηγά

Χιόνια πέφτουν στην Αττική μένει να φανεί όμως μέχρι σε ποιες περιοχές θα γίνει αυτό καθώς χιονοπτώσεις στο νομό έως το πρωί της Παρασκ...

IMG_20200206_105413

Χιόνια πέφτουν στην Αττική μένει να φανεί όμως μέχρι σε ποιες περιοχές θα γίνει αυτό καθώς χιονοπτώσεις στο νομό έως το πρωί της Παρασκευής, κατά περιόδους στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου, αναμένει το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.




Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Βόρειας Αττικής και της Εύβοιας, ενώ χιονόνερο ή βροχή αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές της Αττικής.

Σε ισχύ τίθεται απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων, λόγω κακοκαιρίας, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (προς Λαμία από Α/Κ Καλυφτάκη και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας), όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Οδός σημειώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των έντονων καιρικών φαινομένων και υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσής τους πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Σημειώνεται πως χιόνισε ήδη στην Πάρνηθα και σύμφωνα με την Αστυνομία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το καζίνο.