Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός Μέχρι Θανάτου...;;; ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ.... βίασαν οι «πρόσφυγες» το νεκρό βρέφος...!!! Μένουν σε διαμέρισμα που τους πληρώνει ΜΚΟ...!!!

Βιασμένο μέχρι θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή ήταν το 11 μηνών βρέφος, το οποίο μ...


Βιασμένο μέχρι θανάτου σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή ήταν το 11 μηνών βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» χωρίς να αναπνέει και χωρίς να έχει σφυγμό. Το βρέφος κατέληξε στο νοσοκομείο.




Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο 11 μηνών κοριτσάκι έδειξε παρά φύσιν σεξoυαλική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είναι απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από ΜΚΟ διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου, όπου ζουν οι δύο οικογένειες, εντοπίστηκαν άλλα τρία παιδιά: το ένα είναι βρέφος 11 μηνών και φέρεται να πρόκειται για το δίδυμο αδερφάκι του αδικοχαμένου κοριτσιού, ενώ τα άλλα δύο παιδιά είναι των συγκατοίκων. Και τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και θα εξεταστούν από ειδικούς και θα ληφθεί γενετικό υλικό τόσο από εκείνα, όσο και από τους γονείς τους.

Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.