Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βέλγιο: Τούρκος μετανάστης παρίστανε τον ιμάμη και έγινε ο εφιάλτης παιδιών! Τα κακοποιπούσε σεξουαλικά...!!!

Ένας Τούρκος μετανάστης που παρίστανε τον ιμάμη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «εξαγνίζει» νεαρά κορίτσια με την σεξουαλική κακομεταχείριση ...


Ένας Τούρκος μετανάστης που παρίστανε τον ιμάμη ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «εξαγνίζει» νεαρά κορίτσια με την σεξουαλική κακομεταχείριση τους έχει καταδικαστεί πλέον σε φυλάκιση έξι ετών από βελγικό δικαστήριο.

Την Τρίτη, το εφετείο του Εεϊούντ καταδίκασε τον Τούρκο μετανάστη για βιασμό και απόπειρα βιασμού και, ως εκ τούτου, τον καταδίκασε σε εξαετή φυλάκιση.




Ο Τούρκος μετανάστης ήταν ένας από τους πολλούς άνδρες που είχαν καταδικαστεί στην υπόθεση που χρονολογείται από το 2012.

Αρχικά, η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012, μετά την καταγγελία ενός από τα θύματα στις βελγικές αρχές. Το πρώτο θύμα είχε οδηγηθεί στον ψεύτικο ιμάμη για "εξαγνισμό" από τη θεία του.

Η ίδια θεία είχε επίσης παραπέμψει τις δύο κόρες της στον Τούρκο μετανάστη που ισχυριζόταν ότι ήταν άγιος άνθρωπος για την ίδια διαδικασία "εξαγνισμού". Ο ψεύτικος ιμάμης επίσης κακοποίησε σεξουαλικά αυτά τα δύο κορίτσια σε πολλές περιπτώσεις. Δυστυχώς, ωστόσο, τα δύο θύματα δεν κατήγγειλαν τη σεξουαλική κακοποίηση μέχρι το 2015 όταν έγιναν ενήλικες. Μόνο τότε αναφέρθηκαν στη βελγική αστυνομία ότι είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον άνδρα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσίασε τον εαυτό του ως ιμάμη, δεν είχε προηγούμενες ποινικές καταδίκες, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι οι δηλώσεις του δεν ήταν αξιόπιστες και απέρριψε τις αρνήσεις του για τους ισχυρισμούς που του επιβλήθηκαν. Έτσι, το δικαστήριο κινήθηκε για να τον καταδικάσει και τον καταδίκασε σε έξι χρόνια φυλάκισης.

Η μητέρα που είχε παραπέμψει τα παιδιά της στον κακοποιό καταδικάστηκε με τετραετή ποινή φυλάκισης.