Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα τους βάλω τις κουκούλες στον κ...» ΕΞΑΛΛΟΣ ο Γιανακόπουλος με τους οργανωμένους του ΠΑΟ... [βίντεο]

Αποφασισμένος να συμβάλει στην κάθαρση της Θύρας 13 εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου μία μέρα μετά την κ...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αποφασισμένος να συμβάλει στην κάθαρση της Θύρας 13 εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου μία μέρα μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την ανδρική ομάδα βόλεϊ.


Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε στην τοποθέτησή του ότι 50-100 αλήτες δεν επιτρέπεται να αμαυρώνουν το οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού. Σημείωσε μάλιστα ότι θα αναλάβει το προσωπικό κόστος προκειμένου να «καθαρίσει» η Θύρα 13.




>Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη:

Για το περιστατικό που έγινε στο κλειστό του Αγίου Θωμά: «Σήμερα θα έπρεπε να είναι μια μέρα χαρούμενη. Σκοπό φέτος ήταν να κοιτάμε στα μάτια τους υπόλοιπους. Χθες ήρθε ένας καλοδεχούμενος τίτλος και όλοι η Ελλάδα είναι χαρούμενη και όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα. Αυτή η νίκη έχει όνομα σε όλους όσους στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα αλλά και στα παιδιά που έμειναν απλήρωτα και έβαλαν πλάτη για να ανέβουμε ξανά. Αυτή η νίκη δεν πρέπει να είναι πυροτέχνημα και να καταφέρουμε να κοιτάμε κατάματα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έρθουν νέοι τίτλοι και θέλω να ευχαριστήσω από τον απλό φίλαθλο μέχρι και τον διευθυντή που είναι στο τμήμα. Χθες 50 κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν ένα Παναθηναϊκό που πάει σε όλα τα γήπεδα και στηρίζει την ομάδα και παρά το ότι είναι φίλος μου είναι Παναθηναϊκός και ξεπεράσαν τα όρια. Σήμερα θα σας πω πράγματα που έγιναν από το 2012 και μετά και δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ξεπέρασαν τα όρια».Remaining Time-0:26FullscreenUnmute

Για τις συζητήσεις του με την Θύρα 13: «Τα αποτελέσματα που έχουν έρθει από το 2012 που είμαι εγώ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι επιτυχημένα. Ο πρόεδρος όμως έχει και έναν άλλο ρόλο να έρχεται κόσμος και οικογένειες και να μπορέσω να καταφέρω να μην φοβάται ο κόσμος. Το 2012 μου είχαν πει πως στο κομμάτι που κάθεται η Θ. 13 στο μπάσκετ γίνονται ντου και δεν αφήνουν ασφάλεια να πάει εκεί. Μου έλεγε ο πατέρας μου "ο κόσμος έχει δίκιο να τον ακούς" θα ήμουν ηλίθιος και αντιπαναθηναϊκός αν ήθελα να σπάσω την αλυσίδα του κόσμου που φέρνει μαζί με τη διοίκηση τα τρόπαια. Έχω κάτσει στο τραπέζι μαζί τους πολλές φορές δεν έχει γίνει κάτι παρά τις συζητήσεις

Το 2012 επίσης είχαμε μια συνάντηση είχα ζητήσει δύο πράγματα. Πρώτο να μην γίνονται επεισόδεια και να μπει ασφάλεια εκεί αλλά μου είπαν να μη μπει γιατί είναι η 13! Έβαλα νερό στο κρασί μου και βάλανε δικούς τους αλλά μέχρι το τέλος είχανε βάλει παγκάρια για στήριξη είπα να το κόψουν αυτό γιατί δεν μου άρεσε».

Για την επίθεση που δέχθηκε στο ΟΑΚΑ: «Σε έναν άλλο αγώνα είχαν βάλει έναν υπάλληλο της ΚΑΕ και τον βαράγανε και του μιλούσαν άσχημα. Όταν πήγα να τους ζητήσω γιατί το έκανα με προπηλάκισαν και εμένα και την οικογένειά μου! Θα μπορούσα να τους ισοπεδώσω με την ασφάλειά μου αλλά δεν τα έβαλα με τον απλό οπαδό και έφυγα από το γήπεδο!Όταν ξανά έκατσα στο τραπέζι μαζί τους ένα χρόνο μετά μου έλεγαν ποιους θα πάρω στη δουλειά μου και τι να κάνω στις επιχειρήσεις μου. Για αυτό εσείς που μου λέτε να μην τσουβαλιάζω να ξέρετε πως έχω συζητήσει αρκετές φορές».




Για τις ενέργειες που θα σκοπεύει να κάνει: «Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη. Χθες αντί να χαιρόμαστε ήρθαν πενήντα άτομα φωνάζοντας Θύρα 13 και ήρθαν και χτύπησαν έναν οπαδό. Θέλω να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνω ρουφιάνος ούτε θα δείξω τα πρόσωπά τους στην αστυνομία. Δεν είδα καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση, αλλά αυτοί οι πενήντα τα γράφουν. Δεν μπορείτε να λέτε πως αν δεν τους κατακρίνεται δεν είναι Θύρα 13 επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ θα το λύσω το θέμα και ας λέτε πως τα βάζω με τον απλό οπαδό όπως είμαι και εγώ και απλά έτυχε να είμαι πρόεδρος. Αυτοί οι πενήντα δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κώλο . Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου, δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγγνώμη αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ!»

Για την κόντρα στις τιμές των εισιτηρίων: «Η Θύρα 13 παίρνει εισιτήρια σε προνομιακή τιμή για να βάζει και ενίσχυσει των συνδέσμων. Παίρνουν εισιτήρια των 150 ευρώ και όταν τους είπα φύγετε από θέσεις που δεν ήταν δικιές τους μου είπαν «Δεν πάμε πουθενά». Τόσο καιρό προσπαθώ και παρά τα χτυπήματα θα τα υποστώ και αυτά, δεν νομίζω να βαρέσουν εμένα αλλά θέλω να βοηθήσω να λυθούν τα θέματα για το καλό του Παναθηναϊκού».

Για την προσφορά της Θύρας13 και την «κάθαρσή» της: «Θα ήμουν άδικος αν δεν έλεγα "ευχαριστώ" σε όσους στήριζαν την ομάδα και τη Θύρα 13. Εγώ δεν πήγαινα αυτοί πήγαν σε όλα. Δεν γίνεται να μην το αναγνωρίσουμε αλλά πρέπει να είναι με σωστό τρόπο δίπλα στην ομάδα και όχι όπως θέλουν αυτοί.

Ο απλός Παναθηναϊκός κόσμος μέσα από social media και στο δρόμο παντού, με στηρίζουν. Για να έχουμε ένα σωστό σύνδεσμο πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Από τις ανακοινώσεις τους κατάλαβα πως θέλουν έναν καλό σύνδεσμο και σε αυτό θα βοηθήσω για το καλό του Παναθηναϊκού. Τα 42 πρώτα χρόνια ήταν ένα κίνημα που έκανε καλό. Αυτά τα φαινόμενα είναι καινούργια δεν είχαν βαρέσει κανέναν οπαδό. Αυτή τη Θύρα 13 δεν την θέλει κανείς μόνο τα σημερινά τσουτσέκια που είναι στη διοίκηση»