Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στιγμές τρόμου για οικογένεια Κυπρίων μετά από τα μαχαιρώματα στο Λονδίνου

Κύπρια που διαμένει στο Λονδίνο εξομολογήθηκε σε βρετανικά ΜΜΕ τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ένας άντρας προσπάθησε να μπει στο όχ...



Κύπρια που διαμένει στο Λονδίνο εξομολογήθηκε σε βρετανικά ΜΜΕ τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ένας άντρας προσπάθησε να μπει στο όχημα της μετά από μια «σκηνοθετημένη» επίθεση με μαχαίρι.




Την ιστορία της 26χρονης Κύπριας έδωσαν στη δημοσιότητα οι Times Series. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όλα άρχισαν όταν η Κύπρια με τον σύζυγό της και το ενός μηνός βρέφος τους επέστρεφαν στο σπίτι του στην περιοχή Enfield, όταν ένας άντρας προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οχήματός του φωνάζοντας «Βοηθήστε με. Θα με σκοτώσει. Κρατάει μαχαίρι».

Όπως αναφέρει η 26χρονη: «Ήμασταν επιφυλακτικοί στην αρχή. Νομίζαμε ότι ήθελε να μας ληστέψει. Ο σύζυγός μου συνέχισε να οδηγεί, αλλά όταν γύρισε πίσω υπήρχε άλλος ένας άντρας με αίματα στο πρόσωπο που προσπαθούσε να επιτεθεί στον άντρα».

Στη συνέχεια ο σύζυγός της Κύπριας κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να τους χωρίσει και στη συνέχεια κατάφερε να ρίξει στο έδαφος τον δεύτερο άντρα.

Όταν όμως κάλεσαν την αστυνομία, οι δύο άντρες τράπηκαν σε φυγή. Όταν έφτασε η αστυνομία, οι δύο άντρες είχαν ήδη εγκαταλείψει τη σκηνή.