Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοζάνη: 11χρονος έτρεξε να γλιτώσει από αδέσποτα και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020 στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη, όταν ΙΧ χτύπησε 11χρονο παιδί που δ...

Κοζάνη: 11χρονος έτρεξε να γλιτώσει από αδέσποτα και τον χτύπησε αυτοκίνητο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου 2020 στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη, όταν ΙΧ χτύπησε 11χρονο παιδί που διέσχιζε τον δρόμο, την ώρα που προσπάθησε να διαφύγει από αγέλη σκύλων που του επιτέθηκε.





Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, ο 11χρονος λίγο πριν τις 20:00 κατευθυνόμενος για το σπίτι του, δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών και στην προσπάθειά του να διαφύγει τον χτύπησε αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σταμάτησε ακαριαία και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον ανήλικο, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ που υπέστη.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με εξωτερικά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κατά μήκος όλου του σώματος.

Η μητέρα του ανήλικου παιδιού εμφανώς σοκαρισμένη αναφέρει στο kozanilife.gr:

«Πρέπει να μας σκοτώσουν τα παιδιά και να λάβουν τα μέτρα τους οι αρμόδιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να συμβεί; Καθημερινά έχουμε και ένα περιστατικό εδώ στην περιοχή από επιθέσεις της γνωστής αγέλης, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών. Αύριο θα είναι κάποιο άλλο παιδί και εύχομαι να μην έχουμε χειρότερα. Το παιδί μου είναι σοκαρισμένο, δεν μας μιλούσε για πολλές ώρες. Αυτή τη φιλοζωία θέλουν να δείξουν στα παιδιά μας; Άραγε ο Δήμαρχος περπατάει ελεύθερα;»

Η μητέρα του ανήλικου 11χρονου συμπλήρωσε, ότι θα κινηθεί νομικά προς κάθε υπεύθυνο.