Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία: Λιμενικοί στην Λέσβο έκαναν άσεμνες χειρονομίες στα ΜΑΤ όταν έφευγαν - Διαψεύδει το ΛΣ

Διαψεύδει το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τα περί προπηλακισμού αστυνομικών από λιμενικούς στη Λέσβο, όπως είχε καταγγείλει ο πρόεδρος της...

Καταγγελία: Λιμενικοί στην Λέσβο έκαναν άσεμνες χειρονομίες στα ΜΑΤ όταν έφευγαν - Διαψεύδει το ΛΣ (upd)
Διαψεύδει το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τα περί προπηλακισμού αστυνομικών από λιμενικούς στη Λέσβο, όπως είχε καταγγείλει ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.






Ειδικότερα, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τη σημερινή καταγγελία προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου Σώματος Ασφαλείας, σύμφωνα με την οποία κατά τη σημερινή αναχώρηση στελεχών της ΕΛΑΣ από το λιμάνι της Μυτιλήνης, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής προέβησαν σε χειρονομίες εις βάρος τους».

Στη σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο ίδιος υποστήριξε, ότι υπάλληλοι του Λιμενικού προέβησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει και αναφορά στην εισαγγελία. «Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…», δήλωσε ο κ. Γερακαράκος, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που αστυνομικοί έφευγαν από το λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενικοί έκαναν χειρονομίες.

«Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν…»