Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Πέφτουν ΧΗΜΙΚΑ στα σύνορα με την τουρκία...!!! Έκρυθμη η κατάσταση στις Κατσανιές με εκατοντάδες λαθροιμετενάστες που μετέφερε η τουρκία...!!

Έκρυθμη είναι η ατμόσφαιρα στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου. Ήδη, σ...


Έκρυθμη είναι η ατμόσφαιρα στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, μετά τη διακοπή της λειτουργίας του τελωνείου στις Καστανιές Έβρου.






Ήδη, στη νεκρή ζώνη βρίσκονται εγκλωβισμένα περίπου 400 άτομα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία ενισχύει τις δυνάμεις της στο σημείο, όπου καταφθάνουν δυνάμεις των ΜΑΤ. Παράλληλα, έχουν προχωρήσει σε ρίψη χημικών και σε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης για να αποτρέψουν την είσοδο στο ελληνικό έδαφος από τους μετανάστες.

Μετά την απειλή Ερντογάν για την πολιτική ανοικτών συνόρων, σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων άρχισε να συγκεντρώνεται στα σύνορα, με σκοπό να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος. Μόλις το τελωνείο έκλεισε, η ελληνική πλευρά προσπάθησε να τους πείσει να επιστρέψουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε η Τουρκία τους δέχθηκε πίσω, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην ουδέτερη ζώνη. Παράλληλα, πολλοί μετανάστες αποφάσισαν να μείνουν εκεί, ευελπιστώντας ότι θα περάσουν στην Ελλάδα.