Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεία: Στα πράσα έπιασαν αλλοδαπούς που διέρρηξαν τρία αυτοκίνητα

Πιο σημαντικές ήταν οι ζημιές που προκάλεσαν καθώς τα αντικείμενα που άρπαξαν δεν ξεπερνούσαν σε συνολική αξία τα 157 ευρώ Την ...

peripoliko_14

Πιο σημαντικές ήταν οι ζημιές που προκάλεσαν καθώς τα αντικείμενα που άρπαξαν δεν ξεπερνούσαν σε συνολική αξία τα 157 ευρώ




Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν στην Λαμπεία Ηλείας οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαίας Ολυμπίας το βράδυ της Πέμπτης, για να τσακώσουν επ' αυτοφώρω δυο νεαρούς αλλοδαπούς οι οποίοι διέρρηξαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα με την χρήση αιχμηρού αντικείμενου και άρπαξαν ό,τι βρήκαν στο εσωτερικό τους.

Πιο σημαντικές ήταν οι ζημιές που προκάλεσαν οι ηλικίας 20 και 27 χρόνων δράστες, καθώς τα αντικείμενα που άρπαξαν δεν ξεπερνούσαν σε συνολική αξία τα 157 ευρώ! Σε σωματική έρευνα που τους έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω τους ένα κατσαβίδι, έναν πτυσσόμενο σουγιά και ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος των οποίων αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες των οχημάτων, ενώ η προέλευση των υπόλοιπων ερευνάται.

Οι αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού και στον 27χρονο για παράβαση του Κ.Ο.Κ., καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια ικανότητας το αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν και κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών.