Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκατοντάδες πατριώτες είπαν «παρών» το Σάββατο στην μεγάλη εκδήλωση της ΕΛΑΣΥΝ για το Λαθρομεταναστευτικό με Κώστα Πλεύρη και Γιάννη Λαγό

Τεράστια επιτυχία, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, σημείωσε η εκδήλωση της ΕΛΑΣΥΝ για τη λαθρομετανάσ...


Τεράστια επιτυχία, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, σημείωσε η εκδήλωση της ΕΛΑΣΥΝ για τη λαθρομετανάστευση, με κύριους ομιλητές τους κ.κ. Κ. Πλεύρη και Ι. Λαγό. Πολλοί νέοι, καινούργιες παρουσίες ανθρώπων που για πρώτη φορά έκαναν επαφή με τον φορέα και σημαντικές προσωπικότητες πλαισίωσαν την εκδήλωση και απέδειξαν ότι η ΕΛΑΣΥΝ είναι ο μοναδικός ζωντανός οργανισμός στον πατριωτικό χώρο. Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομογένειας των ΗΠΑ, ιερείς, επιχειρηματίες, εκδότες, εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και πολύς κόσμος, κατέλαβαν από νωρίς όλες τις διαθέσιμες θέσεις.




Τον λόγος στην αρχή πήραν ο πρώην Βουλευτής κ. Π. Ηλιόπουλος με ένα σύντομο χαιρετισμό για τους παρευρισκόμενους, με σαφή πολιτικά μηνύματα , καθώς και ο εκδότης κ. Τ. Συμιγδαλάς των εκδόσεων «Ήλεκτρον».

Εισαγωγικός ομιλητής ο χειμαρρώδης εκδότης της «Αδούλωτης Μάνης» κ. Γιώργος Δημακόγιαννης. Ο κ. Δημακόγιαννης, προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο, σύντομα , περιεκτικά και με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, τους ακροατές για το περιεχόμενο της εκδήλωσης και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Γενικό Διευθυντή του κόμματος ιατρό κ. Γ. Λουκάκο. Ο τελευταίος, αφού αναφέρθηκε με τον τόνο της ομιλίας του συχνά να ανεβαίνει- όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει- στις πτυχές του προβλήματος που η χώρα αντιμετωπίζει με τη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης, θέτοντας ουσιαστικά το πλαίσιο των εισηγήσεων που θα ακολουθούσαν, απετέλεσε την καλύτερη εισαγωγή για την ανάπτυξη του ζητήματος από τους κύριους ομιλητές της εκδήλωσης. Στο βήμα τον διαδέχτηκε ο «πατριάρχης του εθνικισμού» (όρος που όπως μας θύμισε ο κ. Δημακόγιαννης, πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον παρόντα επιφανή δημοσιογράφο του «Στόχου» κ. Θ. Χατζηγώγο) κ. Κ. Πλεύρης, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στην παρέμβασή του. Αφού έκανε μια γενική αναφορά στα θέματα που άπτονται του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και συνδέονται άρρηκτα με την ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται μεταπολιτευτικά τις τύχες της χώρας, αναφέρθηκε με έμφαση στην «μοναδική στη ιστορία πρόκληση- κίνδυνο που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός να εξαφανιστεί βιολογικά» με τις ορδές των λαθρομεταναστών που εποικίζουν τη χώρα σε κάθε γωνιά της, κατ’ εκτέλεση ενός σχεδίου που εφαρμόζεται επακριβώς από όλες τις Κυβερνήσεις. Συγκινημένος ο κ. Πλεύρης, προέβλεψε ότι «η ΕΛΑΣΥΝ θα έχει μέλλον στα πολιτικά πράγματα» γιατί είναι απόρροια μιας ανιδιοτελούς και κοπιώδους προσπάθειας του επικεφαλής της, να ενώσει τον διεσπαρμένο πατριωτικό χώρο.

Στο βήμα ακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ κ. Ι. Λαγός, που με μια συγκινησιακά φορτισμένη και μεστή ομιλία, αναφέρθηκε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι «οι μόνοι που τους τελευταίους μήνες ασκούμε πραγματική εξωτερική πολιτική είμαστε εμείς της ΕΛΑΣΥΝ», την ίδια ώρα που το Υπουργείο Εξωτερικών παίρνει μονίμως θέση υπέρ της Τουρκίας. Αναφέρθηκε διεξοδικά στα παρασκήνια και τις συνέπειες και τα πολιτικά παρασκήνια του σκισίματος της τουρκικής σημαίας, ενέργειας που συγκλόνισε το πολιτικό κατεστημένο διεθνώς και τελείωσε κάνοντας, όπως νωρίτερα και ο κ. Πλεύρης έκκληση για ενότητα του πατριωτικού χώρου «έστω και εάν η ενότητα αυτή θα σημαίνει οι μονάδες που θα μας πλαισιώσουν να μην ενταχθούν υπό την σημαία του κόμματος», γεγονός που αποδεικνύει τόσο την ανιδιοτέλεια όσο και την προοπτική της κίνησης αυτής.

Η εκδήλωσε έληξε με τον Εθνικό Ύμνο όπου ομόθυμα έψαλαν οι παρευρισκόμενοι.