Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρνητικό για κορονοϊό το ύποπτο κρούσμα στην Πάτρα

Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα για κορονοϊό του 40χρονου άνδρα, που βρέθηκε στη χώρα μας μέσω Ιταλίας και εμφάνιζε ύποπτα συμπτώματα. ...


Αρνητικό είναι το αποτέλεσμα για κορονοϊό του 40χρονου άνδρα, που βρέθηκε στη χώρα μας μέσω Ιταλίας και εμφάνιζε ύποπτα συμπτώματα.







Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον κορονοϊό σε σαραντάχρονο άνδρα με ταξιδιωτικό ιστορικό στην Ιταλία, ο οποίος κρίθηκε χθες ως "ύποπτο κρούσμα" από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: 40χρονος άνδρας μεταφέρεται στο νοσοκομείου του Ρίου – Είχε ταξιδέψει στην Ιταλία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος εργάζεται στη Γερμανία, ενώ κατέληξε στην Πάτρα το απόγευμα της Κυριακής, μέσω Ιταλίας. Ο άνδρας εμφανίζει υψηλό πυρετό, ενώ εξαιτίας του ταξιδιωτικού του ιστορικού χαρακτηρίστηκε "ύποπτο κρούσμα" και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της περιοχής, δηλαδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, όπου ελήφθη δείγμα για τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 40χρονος ήταν αρνητικός και στο τεστ της γρίπης. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΓΝ Πάτρας είναι ένα από τα 13 νοσοκομεία αναφοράς της χώρας.